Ateroskleroz tinktura - pomoć kod cirkulacije


35,00 KM

  •   27 - 01 - 2021
  •   1383

Opis


 

ATEROSKLEROZ tinktura – pakovanje 500 ml – cijena: 35,00 KM 
 

Ateroskleroza obično se tumači kao «zadebljanje krvnih žila. To je nenormalno  zadebljanje i gubitak elastičnosti stjenka arterija. To je bolest velikih i srednjih  mišičnih arterija. Karakteriše se disfunkcijom krvnog suda, nakupljanjem lipida (masti), kalcijuma i ćelijskih elemenata unutar krvnog suda. To je zapravo  poremečaj moždane cirkulacije.

Cirkulatorni sistem je izuzetno značajan, jer omogučava transport materija kroz organizam. Usljed poremećaja u dotoku  ovih materija može doći do nemogućnosti pravilnog odvijanja metabolitičkih  funkcija organa, koji se manefestuju nesvjesticama, pospanošču, glavoboljama,  zaboravnošću, lošom koncentracijom, itd...

Ovi simptomi mogu nastati kao posljedica nedovoljne snabdjevenosti mozga krvlju i kisikom.

S toga Vam preporučujemo 'Ateroksleroz' biljnu tinkturu koja pomaže kod zakrčenja vratnih  arterija. Poboljšanja se osjete već nakon tri do četiri dana korištenja, međutim  da bi se postiglo poboljšanje od 20-25% potrebno je 'Ateroskleroz' piti najmanje  do tri mjeseca, a da bi se postiglo potpuno izlječenje, preporučujemo da se ova biljna tinktura pije i do godinu i po dana.     

Za sva dodatna pitanja, svakako se javite na naš kontakt telefon: 062 856 286 ili 061 356 393

Ljekobilje - Amila

Prezentacija i podrška domaćim proizvođačima u sklopu projekta "BiH Korpa zlata" MKF LIDER i Farmer.ba

           

 

Facebook komentari


Ljekobilje - Amila


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog