SEDEF biljna mješavina - pomoć kod cista


15,00 KM

  •   27 - 01 - 2021
  •   1419

Opis


 

SEDEF biljna mješavina – pakovanje 100 g – cijena: 15,00 KM.

Sedef je biljna mješavina koja bezprekidnim konzumiranje uspješno pomaže na smanjenje pa i uklanjanje mioma i/ili cista. Ukoliko je situacija mnogo ozbiljnija potrebno je čaj piti i do šest mjeseci uz redovne preglede.

Miomi su vrsta tumora i oni su gotovo uvjek dobročudni. Mogu da budu mali poput lješnjika ili veliki poput dinje. Zavisno od položaja, razlikujemo one koji rastu u materici, one koji leže u mišićnom zidu materice i one koji rastu izvan maternice, u trbušnoj šupljini.

Većina ovih mioma raste na peteljci. Tokom trudnoće, a s obzirom na visok nivo estrogena, postojeći miomi mogu brzo da rastu. 

Kao posljedica može da se desi spontani pobačaj ili čak neplodnost, što zavisi od toga gdje se miomi nalaze i koliko izobličavaju matericu.

U menopauzi, uz popuštanje funkcije  jajnika i smanjenje produkcije hormona, miomi se obično sasvim povlače. Veći miomi mogu da izazovu nepravilna, jaka i produžena krvarenja s pratećom anemijom, kao i osećaj pritiska  u stomaku ili nadutost.

Ponekad miomi pritiskaju okolne organe: mokraćnu bešiku i debelo  crijevo, i na taj način stvaraju tegobe.  Često su i bolovi u leđima posljedica mioma.

Za sva dodatna pitanja, svakako se javite na naš kontakt telefon: 062 856 286 ili 061 356 393

Ljekobilje - Amila

Prezentacija i podrška domaćim proizvođačima u sklopu projekta "BiH Korpa zlata" MKF LIDER i Farmer.ba

Facebook komentari


Ljekobilje - Amila


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog