Zlatne kapi od prirode za imunitet, 180 ml


12,00 KM

  •   27 - 01 - 2021
  •   1819

Opis


 

ZLATNE KAPI OD PRIRODE: pakovanje 180 ml - cijena 12 KM.

Današnji tempo života je brz, a nepravilna ishrana i način života imaju uticaja kako na čovjekovo zdravlje, tako i na normalan rad i funkciju našeg organizma.  Složeni uslovi života, stalno izlaganje stresu, svakodnevne obaveze stavljaju  čovjeka u situaciju da polako zanemari svoje zdravlje.

Zdravlje je najbitnije, ne samo za čovjeka pojedinca već i za čitav narod.

Na žalost, većina nas nema naviku da redovno vodi računa o svom zdravlju, i tu narod ima jednu uzrečicu: zašto da se čuvam kad nemam nikakvih zdrastvenih problema, i to tako sve do onog momenta kada nas nešto zaboli pa mi popijemo lijek, "ali" uvjek postoji i onda se sjetimo otići doktoru i nešto poduzeti.

Nedostatak gorkih tvari dovodi do neravnoteže cjelokupnog metabolizma. One stimuliraju funkciju jetre, koja je odgovorna za stvaranje žuči, koja se transportira preko žučnog kanala do žučne kesice, gdje se zadržava i otpušta kad je potrebno u probavni trakt.

Tamo ima vrlo važnu ulogu: uništiti i stvoriti emulziju od svega masnog što unesemo u organizam putem hrane. Jetra je još odgovorna u pretvaranju ugljikohidrata u krvni šečer (glukozu), tako što ih skladišti kao glikogen i otpušta kao glukozu u krvožilni sustav kad god je organizmu potrebna dodatna energija.

Jetra rastvara proteine i skladišti ih kao nutrijente kao što su bakar, željezo i drugi elementi u tragovima, koji su značajni za stvaranje krvi, učestvuju u obnovi stanica i eliminiraju toksine iz našeg tijela.

Teški metali, hemikalije i pesticidi koje unesemo hranom i pićem, farmaceutski proizvodi su sastojci protiv kojih se jetra mora boriti. Jetra mora biti zdrava kako ne bi izgubila u borbi protiv toksina.

Pokazalo se da je daleko jednostavnije pronaći kvalitetan prirodni proizvod koji će nam pomoći da održimo dobar rad svog organizma. Iz tog razloga preporučujemo ’Zlatne kapi od prirode’.

Kako i samo ime govori, u jednoj boci ove biljne tinkture sakupljene su zlatne kapi mnogobrojnih biljnih vrsta koje nam redovnim konzumiranjem poboljšavaju i potiču rad limfnog sistema, mogu osigurati jak imunitet, dobar metabolizam, dobar rad bubrega, uspješno djeluju u rastvaranju cističnih tvorbi na maternici i/ili jajnicima, dojkama, bubrezima, blago aktivira jetru i cjelokupni probavni trakt.

Izuzetno povoljno djeluje na rad štitne žlijezde dovodeći je u normalan rad, povoljno djeluje i na nervni sustav.

Može se upotrebljavati kao vanjski oblog t.j. kod upale grla, ujedi insekata, uboja, zapaljenje dojki (mastitis-a), itd...

Za sva dodatna pitanja, svakako se javite na naš kontakt telefon: 062 856 286 ili 061 356 393

Ljekobilje - Amila

Prezentacija i podrška domaćim proizvođačima u sklopu projekta "BiH Korpa zlata" MKF LIDER i Farmer.ba

Facebook komentari


Ljekobilje - Amila


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog