Crna maska za njegu kože lica


15,00 KM

  •   20 - 01 - 2021
  •   1335

Opis


 


CRNA MASKA za njegu kože lica

Crna maska za lice koju nudimo svojim korisnicima je napravljena na bazi meda, medicinskog aktivnog uglja i dodatka minerala zeolita.

Med je bogat šećerima, vitaminima B1, B2, B6 i vitaminom C te taninima koji smiruju osjetljivu kožu. On privlači vlagu i zadržava je u koži zbog čega se koristi u kozmetičkim preparatima. Dehidracija može uzrokovati pucanje kože i pojavu bora, a med u tom slučaju djeluje i kao krema protiv bora. Osim što hrani kožu, poboljšava cirkulaciju i čini kožu elastičnom.

Med je bogat antioksidansima i uspješno obnavlja oštećenja na koži nastala od sunčevih zraka. Osim toga djeluje antibakterijski, upija nečistoće iz pora i sprječava mašćenje kože te samim time i pojavu akni.

Aktivni ugalj - dokazano je da značajno utiče na kvalitet kože i poboljšava njeno stanje, pomaže i kod uklanjanja bubuljica. izvlači sve prljavštinje na površinu, hemikalije i otrove koji štete zdravlju kože. Kao maska ili biljni sapun savršeno čisti mitesere i akne.

Mineral zeolit - pretvoren u puder i kao sastojak našoj crnoj maski za njegu kože lica predstavlja izuzetno bogat dodatak koji pomaže kod postepenog uklanjanja/smanjivanja ožiljaka sa lica, odlično djeluje na kožu gdje postoji upala od prisutnih akni ili bubuljica.

Hidratizira kožu, pogodan za sve tipove kože, smiruje upalne procese, crvenilo, djeluje na smanjivanje tj ublažava bore.

Za sva dodatna pitanja, svakako se javite na naš kontakt telefon: 062 856 286 ili 061 356 393

Ljekobilje - Amila

Prezentacija i podrška domaćim proizvođačima u sklopu projekta "BiH Korpa zlata" MKF LIDER i Farmer.ba

Facebook komentari


Ljekobilje - Amila


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog