Čaj - regulacija opstipacije, 100g


15,00 KM

  •   25 - 01 - 2021
  •   1230

Opis


 
NEUREDNA STOLICA  čaj – pakovanje 100 g – cijena: 15,00 KM  
 
Probava koja se može nazvati uravnoteženom i normalnom u današnje vrijeme je vrlo rijetka pojava. Brz način života kao posljedicu donosi za sobom brze načine prehrane i probleme sa stolicom koji sa vremenom postaju jedan od glavnih zdrastvenih problema.
 
Najčešći problemi su zatvor i osječaj nepotpunog pražnjenja i slični problemi sa probavnim sistemom. Iako ove promjene mnogim ljudima izgledaju kao sasvim normalna pojava, mogu da izazovu teške smetnje i zdrastvene probleme. Stolica bi trebalo da bude uredna, redovna i uvijek formirane strukture. S obzirom da je probavni i općenito digestivni sistem način na koji organizam obrađuje hranu, a potom i izbacuje višak, treba da bude jasno da je ovaj proces jedan od najvažnijih  procesa u organizmu prema kojem se ogleda zdravlje i balans organizma. 
 
NEUREDNA STOLICA biljna mješavina pomaže u regulisanju neuredne stolice, doprinosi ubrzanoj probavi čime se reducira iskorištenje unešenih kalorija. Ujedno pomaže kod pojačanog izlučivanja tečnosti, te na taj način pomaže i u redukciji tjelesne težine.
NEUREDNA STOLICA ulje je na bazi hladno cijeđenog ulja indijske banane i pomaže da se taj proces odvija nesmetano i olakšano, ujedno pomažući da crijevni sistem bude zdrav i funkcionalan u završnom procesu. Vrlo je prijatno za konzumiranje i potrebna je redovna, svakodnevna upotreba u svrhu rješavanja nastalih problema a i kao preventiva da do zatvora ne dođe.
 
NEUREDNA STOLICA ulje – pakovanje 250 ml – cijena: 20,00 KM 
 
Za sva dodatna pitanja, svakako se javite na naš kontakt telefon: 062 856 286 ili 061 356 393

Ljekobilje - Amila

Prezentacija i podrška domaćim proizvođačima u sklopu projekta "BiH Korpa zlata" MKF LIDER i Farmer.ba

Facebook komentari


Ljekobilje - Amila


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog