Kadulja – alk. tiknktura 30ml


7,00 KM

  •   30 - 05 - 2021
  •   1255

Na stanju: 50


Masa po komadu: 0.03 Litra

Opis


Tinktura od kadulje čije je najvažnije djelovanje čišćenje krvi, te cijelog organizma. Također se može primijeniti kao antiseptik. Kod kožnih oboljenja, djeluje kao blagi afrodizijak. Tinktura od kadulje pomaže kod depresije, neuroze, slabog rada želuca i slabog apetita.

Sastav: list kadulje i 70% medicinski alkohol

Kadulja, Salvia officinalist

Drugi nazivi: kuš žalfija prava kadulja
Potrebno je naglasiti i da je kadulja biljka najpodobnija za anemične osobe.
Njezino latinsko ime – Salvia officinalis – potječe od riječi salvare što znači spasiti ili liječiti. U vremena Karla Velikog kadulju su sadili u svakom vrtu i smatrali najljekovitijom biljkom. Koristili su ju za liječenje skoro svake bolesti pa je zbog toga dobila status svete biljke.

Kadulja kao lijek!

Indikacije:
Kadulja je svakako jedna od biljaka koju bi svi trebali imati u kućnoj apoteci. Ona ima antibakterijsko i antigljivično djelovanje. Smiruje, osvježava i okrepljuje, pomaže protiv bolova i visoke temperature. Također je odlično sredstvo za pročišćivanje krvi i izbacivanje sluzi iz organizma. Ona jača krvožilni sustav, stimulira cirkulaciju, djeluje protiv krvarenja i upala.

Kadulja je čudesna biljka koja ima antibakterijsko, antigljivično i antiseptičko djelovanje, pročišćava krv, ublažava depresiju i stres, snižava temperaturu i djeluje protiv bolova, smanjuje razinu šećera u krvi, pomaže kod krvarenja i upala, regulira rad crijeva i želuca, pomaže kod migrene i reume.
Ova biljka također ima svoje mjesto i u kozmetici, pa tako predstavlja odlično sredstvo za potamnjivanje kose i prikrivanje sijede kose.
Upute za uptorebu:
Popijte dva do tri puta dnevno po 15 do 20 kapi u u 2dl vode ili grgljajte u grlu, ovisno o tegobama.
Upozorenje:
Kadulja se ne preporučuje trudnicama, osobama sklonima epileptičnim napadajima, osobama s visokim tlakom te dojiljama zbog mogućnosti manjeg lučenja mlijeka.
Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu po mogućnosti u hladnjaku.

*Napomena: Za sve narudžbe iz naše web radnje preko 45 KM, dostava je besplatna na kućnu adresu !!

Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti na Vašu kućnu adresu - Kako naručiti proizvode OPG Veselčić

 

Facebook komentari


Ostali proizvodi


OPG Veselčić: PROIZVODI OD LUFFE - LJEKOVITOG BILJA


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog