Kantarion – bezalkoholna tinktura 30 ml


7,00 KM

  •   20 - 03 - 2022
  •   496

Na stanju: 18


Masa po komadu: 0.03 Litra

Opis


Kantarion je prekrasna, dragocjena biljka. Ova biljka predstavlja čitav jedan divan svemir čudesnih djelovanja koje su sve sažete u jednoj biljci.

Doslovno nema niti jednog dijela ljudskog tijela, ali ni psihe gdje gospina trava neće pomoći. Kantarion je jako cijenjena u narodu, jedan je od rijetkih lijekova koji imaju antibakterijsko, antivirusno i antimikotično (protugljivično) djelovanje. Također ima antidepresivno djelovanje i može popraviti raspoloženje osoba koje pate od umjerene i blage depresije, nervoze, razdražljivosti, potištenosti, melankolije, straha i nesanice. Dokazano je da zamjetno podiže raspoloženje, uklanja osjećaj umora i bezvoljnosti.

Tinktura od Kantariona je korisno sredstvo za: ublažavanje postmenstrualnih fizičkih i psihičkih simptoma, uključujući grčeve, razdražljivost i žudnju za hranom. Njeno korištenje vrijedno je i kod žena u predmenopauzi i menopauzi. Oralno uzeti preparati gospine trave pokazali su snažno protuupalno, antiviralno i antibakterijsko djelovanje. Kantarion će pomoći kod slabog imuniteta i svih vrsta virusa, kod kožnih infekcija, rana, nagnječenja, opeklina, pa čak i bora, čudesno će brzo regenerirati kožu.

Ljekoviti sastojci ove biljke djeluju i protiv bolova (imaju analgetski učinak), tako da je od pomoći pri liječenju gastritisa i čira na želucu. Možemo reći da gospina trava uravnotežuje probavu što je odlično za vaše zdravlje. Mnogim medicinskim i naučnim istraživanjima utvrđeno je da pomaže u liječenju reaktivne depresije. Reaktivna depresija je stanje koje je nastalo zbog konkretnog razloga – smrt u obitelji, bolest, stres, klimakterij.  Svaki dom bi trebao imati ovu ljekovitu tinkturu od gospine trave.

Sastav: Kantarion, prirodni glicerin i medicinska destilovana voda.

Upute za upotrebu:

3 puta dnevno po 20 do 40 kapi s malo vode. Preporučene dnevne doze ne smiju se preskočiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu prehranu.

Gospinu travu nebih smjele koristiti osobe s bipolarnim poremećajem.

Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu po mogućnosti u hladnjaku.

*Napomena: Za sve narudžbe iz naše web radnje preko 45 KM, dostava je besplatna na kućnu adresu !!

Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti na Vašu kućnu adresu - Kako naručiti proizvode OPG Veselčić

Facebook komentari


Ostali proizvodi


OPG Veselčić: PROIZVODI OD LUFFE - LJEKOVITOG BILJA


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog