Kantarion ulje 30 ml


5,00 KM

  •   31 - 08 - 2020
  •   1851

Na stanju: 28


Masa po komadu: 0.03 Litra

Opis


Kantarion ulje 30 ml - Sastav: kantarion cvat i maslinovo ulje. Uljem se mažu kraste, osipi, lice, tijelo, ali i hemoroidi.

Kao svoju dozu aktivnih tvari možete slobodno svaki dan popiti 3×1 kavenu žličicu ulja, s komadićem kruha – zbog okusa.

Ovim uljem masiraju se bolni udovi, tretiraju rane, opekotine i vene.

Za žene je uputno kod kroničnih upalnih procesa genitalnih organa ostaviti cijeli tampon da upija ulje otprilike 15-20 min i uobičajeno ga primijeniti. Mijenjati 3x dnevno uvijek svježe natopljen, kroz duži period.

Na ovaj način uspješno se tretiraju gljivična pa čak i bakteriološka i neka virusna oboljenja, potiče se samoregeneracija ovog područja, a pomaže i kod energetskih i emotivnih problema vezanih uz genitalne organe.

Nuspojave

Zbog nuspojava koje izaziva s nekim lijekovima, neke zemlje su čak i zabranile korištenje preparata gospine trave. Sigurni su ako se uzimaju kako je propisano i kratkoročno. Nuspojave koje preparati kantariona mogu izazvati su: problemi sa spavanjem, nemir, anksioznost, razdražljivost, umor, suha usta, vrtoglavica, glavobolja, osip, proljev

Oprez! 

Preprate kantariona ne preporučuje se primjenjivati kod djece mlađe od 12 godina bez nadzora liječnika.

Ne smije se prekoračiti doza jer bi moglo doći do ozbiljnih reakcija na izloženost suncu i moguće su druge nuspojave.

Ne preporučuje se za vrijeme trudnoće i dojenja, kod težih mentalnih oboljenja (bipolarni poremećaj, shizofrenija, Alzheimerova bolest).

Nije dobro naglo prekinuti korištenje ovog preparata jer može uzrokovati neugodne nuspojave. Ako odlučite prekinuti trošiti preparate kantariona, treba to učiniti polako i postupno.

 

Kantarion stupa u interakciju s mnogim lijekovima, zato prije početka njihova korištenja potražite mišljenje ljekarnika. Stupa u interakcije s alprazolamom, amitriptilinom, kontracepcijskim pilulama, digoksinom, s lijekovima koji se metaboliziraju u jetrama (diazepam, lanzoprazol, omeprazol, varfarin), s lijekovima protiv depresije (paroksetin, sertralin…), lijekovima protiv AIDS-a, lijekovima protvi alergije i drugima.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu po mogućnosti u hladnjaku.

 

*Napomena: Za sve narudžbe iz naše web radnje preko 45 KM, dostava je besplatna na kućnu adresu !!

Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti na Vašu kućnu adresu - Kako naručiti proizvode OPG Veselčić

 

Facebook komentari


Ostali proizvodi


OPG Veselčić: PROIZVODI OD LUFFE - LJEKOVITOG BILJA


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog