Gavez mast, 50ml


8,00 KM

  •   14 - 01 - 2019
  •   8500

Na stanju: 3


Masa po komadu: 0.05 Litra

Opis


Mast od gaveza - Gavez je čudo od biljke za naše zdravlje. Raste uz potoke na vlažnom tlu, te na livadama nizinskog šumskog područja. Korijen gaveza sadrži liziokarpin i cinoglosin, tanine, glikozide, sluz, smolu,eterično ulje,alantoin(rijetka supstanca).

Od svih ljekovitih biljaka, gavez sadrži alantoin, tvar što ponajviše djeluje u stvaranju novih stanica, zbog čega se gavez koristi u liječenju rana, čak i zapuštenih gnojnih rana.

 

Gavez mast cijena u BiH

U našoj ponudi možete pronaći mast od gaveza po cijeni od 8,00 KM.

Napomena: Dostava za sve gradove unutar BiH - 9,00 KM

Za sve narudžbe preko 100 KM - GRATIS DOSTAVA !

Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti direktno na Vašu kućnu adresu - KAKO NARUČITI !!

Mast od gaveza!

Gavez mast - gavez za išijas

Ljekovita biljka je jedini prirodni lijek koji pomaže kod čukljeva i deformacije palca. Gavez pomaže kod psorijaze, proširenih vena, deformacije palca, uganuća i iščašenja, reume i artritisa, bolova u leđima, lomova, krvarenja, oteklina i ogrebotina, gihta, sportskih povreda, posjekotina, ispucalosti...Jako dobro se pokazao i kod hemeroida.

Ako se primjeni kod svježe rane, spriječava trovanje krvi, a uz nju i najdublje rane zarastaju bez ožiljaka. Budući da gavez snažno djeluje, treba ga uzimati isključivo u malim dozama.

Nanositi na oštećene djelove kože, na bolna i oštećena mjesta 3 do 4 puta na dan. Nakon upotrebe potrebno je oprati ruke

 

Facebook komentari


Ostali proizvodi


Organska proizvodnja - Herceg


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog