Mast od gaveza, 50ml


15,00 KM

  •   14 - 01 - 2019
  •   4689

Opis


Mast od gaveza

Gavez je čudo od biljke za naše zdravlje. Raste uz potoke na vlažnom tlu, te na livadama nizinskog šumskog područja. Korijen gaveza sadrži liziokarpin i cinoglosin, tanine, glikozide, sluz, smolu,eterično ulje,alantoin(rijetka supstanca). Od svih ljekovitih biljaka, gavez sadrži alantoin, tvar što ponajviše djeluje u stvaranju novih stanica, zbog čega se gavez koristi u liječenju rana, čak i zapuštenih gnojnih rana.

Ljekovita biljka je jedini prirodni lijek koji pomaže kod čukljeva i deformacije palca. Gavez pomaže kod psorijaze, proširenih vena, deformacije palca, uganuća i iščašenja, reume i artritisa, bolova u leđima, lomova, krvarenja, oteklina i ogrebotina, gihta, sportskih povreda, posjekotina, ispucalosti...Jako dobro se pokazao i kod hemeroida.

Ako se primjeni kod svježe rane, spriječava trovanje krvi, a uz nju i najdublje rane zarastaju bez ožiljaka. Budući da gavez snažno djeluje, treba ga uzimati isključivo u malim dozama.

Nanositi na oštećene djelove kože, na bolna i oštećena mjesta 3 do 4 puta na dan. Nakon upotrebe potrebno je oprati ruke.

Za sva ostala pitanja, stojimo na raspolaganju.

Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti direktno na Vašu kućnu adresu - KAKO NARUČITI !!

Vaša La Vie-Blidinje

 

Facebook komentari


La Vie Blidinje


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog