Gavez mast, 50ml


12,00 KM

  •   14 - 01 - 2019
  •   14753

Na stanju: 19


Masa po komadu: 0.05 Litra

Opis


Mast od gaveza - Gavez je čudo od biljke za naše zdravlje. Raste uz potoke na vlažnom tlu, te na livadama nizinskog šumskog područja. Korijen gaveza sadrži liziokarpin i cinoglosin, tanine, glikozide, sluz, smolu,eterično ulje,alantoin(rijetka supstanca).

Od svih ljekovitih biljaka, gavez sadrži alantoin, tvar što ponajviše djeluje u stvaranju novih stanica, zbog čega se gavez koristi u liječenju rana, čak i zapuštenih gnojnih rana.

Gavez mast cijena u BiH

Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti direktno na Vašu kućnu adresu - KAKO NARUČITI !!

Mast od gaveza!

Gavez mast - gavez za išijas

Ljekovita biljka je jedini prirodni lijek koji pomaže kod čukljeva i deformacije palca. Gavez pomaže kod psorijaze, proširenih vena, deformacije palca, uganuća i iščašenja, reume i artritisa, bolova u leđima, lomova, krvarenja, oteklina i ogrebotina, gihta, sportskih povreda, posjekotina, ispucalosti...Jako dobro se pokazao i kod hemeroida.

Ako se primjeni kod svježe rane, spriječava trovanje krvi, a uz nju i najdublje rane zarastaju bez ožiljaka. Budući da gavez snažno djeluje, treba ga uzimati isključivo u malim dozama.

Nanositi na oštećene djelove kože, na bolna i oštećena mjesta 3 do 4 puta na dan. Nakon upotrebe potrebno je oprati ruke

Mast od gaveza je prirodni proizvod koji se dobiva iz biljke gaveza. Sadrži visoku koncentraciju antioksidansa i antiinflamatornih sastojaka, što ga čini idealnim za liječenje kožnih problema poput ekcema, psorijaze, suhe kože i opeklina. Mast se može koristiti za liječenje problema kože na licu i tijelu, a također pomaže u borbi protiv starenja kože. Ne sadrži boje, mirise ili parabene, pa je idealna opcija za one s osjetljivom kožom.

Sada možete lako kupiti našu mast od gaveza online u našem webshopu! Kupite sada i osjetite razliku kvalitetne masti od gaveza u liječenju vaše kože. Sigurno plaćanje, brza dostava i zadovoljstvo kupaca garantirano.

 

Facebook komentari


Ostali proizvodi


Organska proizvodnja - Herceg


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog