ANTIPARAZITNA TERAPIJA - FAVEDA


54,40 KM

  •   23 - 05 - 2023
  •   2905

Na stanju: 10


Masa po komadu: 0.3 KG

Opis


Naš organizam najčešće živi u „simbiozi“ s našim bakterijama, virusima i parazitima. Pošto paraziti „kradu“ našu hranu, vitamine, minerale, proteine i ispuštaju toksične materije koje potpomognute vanjskim uticajima, stresom, lošom i poremećenom ishranom oštećuju naš imuni sistem.

Kako na prirodan način izbaciti parazite iz organizma ?

Kome se preporučuje čišćenje od parazita?

Čišćenje od parazita preporučuje se svima. Bez obzira na nivo naše higijene podložni smo uticaju parazita i mogućnosti njihovog lakog ulaska u naš organizam. Istraživanja Američkog Nacionalnog Instituta Zdravlja (National Institute of Health) pokazala su da muškarci u svom tijelu imaju prosječno 1 kg parazita dok žene imaju nešto manje. Također su dokazali da se paraziti mogu nalaziti ne samo u crijevima, kako je kod nas ustaljeno mišljenje, nego i u bilo kojem drugom organu (jetri, srcu, mozgu, plućima) ljudskog organizma. Tako da se svima, pa čak i djeci starijoj od 4 godine preporučuje, kao preventiva čišćenje organizma jednom godišnje.

ANTIPARAZITNA TERAPIJA 

Antiparazitna terapija ( Sastoji se od 2x Karanfilić kapsule (120 kom) , 2x Pelin kapsule (120 kom) i 1x Tinktura Crnog Oraha / 50 ml )

CIJENA SETA IZNOSI 54,40 KM i dostava je moguća u roku od 24/48 sati. DOSTAVA OVOG SETA JE BESPLATNA!

 

Naročito se preporučuje ljudima koji osjećaju neke tegobe kao što su slabost, nesanica, gubitak apetita, ako ste skloni alergijama i u svim drugim slučajevima, kada vam je oslabljen imuni sistem organizma.

Kako paraziti utiču na naše zdravlje?

Naš organizam najčešće živi u „simbiozi“ s našim bakterijama, virusima i parazitima. Pošto paraziti „kradu“ našu hranu, vitamine, minerale, proteine i ispuštaju toksične materije koje potpomognute vanjskim uticajima, stresom, lošom i poremećenom ishranom oštećuju naš imuni sistem.

Padom imuniteta lanac puca i naš organizam pokazuje simptome različitih bolesti (astma, alergija, glavobolja, anemija, bolesti srca, artritis, anoreksija, tumori, cistitisi) ili običnih tegoba tipa umora, nesanice, blage nervoze…

>>> MOŽETE NARUČITE TERAPIJU PUTEM VIBERA NA BROJ 061 395 029 

KAKO DJELUJE ANTIPARAZITNA TERAPIJA?

CRNI ORAH (JUGLANS NIGRA)
Crni orah su koristili Indijanci u Americi kao anti-parazitni, anti-bakterijski, antivirusni i anti-gljivični lijek. Njegovi aktivni sastojci su jugloni, tanini i jod. Tinktura Crnog oraha ubija odrasle parazite.

PELIN (ARTEMISIA ABSINTHUM)
Poznat kao vermicidal (supstanca ili agens koji se koristi za ubijanje crva, koristi sa za ubijanje parazitskih crijevnih crva) i pomaže slabu i neaktivnu probavu. To povečava kiselost želuca i proizvodnju žuči. Pelin kapsule ubijaju parazite u fazama larvi.

KARANFILIĆ (EUGENIA CARYOPHYLLATA)
Djeluje: Anti-parazitski, anti-gljivično, antivirusno i anti-upalno. Također, uklanja bol. Kapsule karanfilića uklanjaju jaja parazita.

Kombinacija pelina, crnog oraha i karanfilića omogučava, da se unište ne samo paraziti, nego i njihove ličinke i jajašca. To je vrlo bitno, jer ako ostanu jajašca, uskoro će se iz njih pojaviti novi paraziti.

Moraju se koristiti zajedno kao jedinstveni tretman. Izbacivanjem parazita izbaciti će te i njihove toksine, kao što je amonijak.

 Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti putem platforme direktno na Vašu kućnu adresu - KAKO NARUČITI NA  ADRESU !!

Facebook komentari


Ostali proizvodi


Faveda doo


  • Mudželiti Veliki br.25
  • 061 395 029

Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog