Maslačak kapi, 50 ml


8,00 KM

  •   01 - 06 - 2023
  •   844

Na stanju: 20


Masa po komadu: 0.05 Litra

Opis


Maslačak stimulira rad svih žlijezda, jetre, žučanog mjehura i gušterače. U narodnoj medicini se koristi za čišćenje krvi. Poslijednja istraživanja su pokazala da extrakt maslačka ima svojstva slična kemoterapiji.

Maslačak sadrži neke od najvažnijih vitamina i minerala. To su vitaminu  A, C, K B6, tiamin, riboflavin i folna kiselina. Od minerala ističu se magnezij,željezo, kalij i kalcij. Naučnici su otkrili da je najljekoviti dio maslačka korije. Naime, otkriveno je da korijen maslačka ubija stanice raka i to puno bolje nego kemoterapija. Dok kemoterapija ubija i zdrave čelije, korijen maslačka ni na koji način ne šteti organizmu.

Naučnici su došli do saznanja da se redovnim korištenjem maslačka može “ubiti” večina zahvaćenih stanica raka. Maslačak je odličan za izbacivanje toksina iz tijela i to tako da potiče bubrege da kroz mokraću šalju sve otrove iz tjela.

Također, čisti linfu,žuč i jetru. Odličan je za sve ženske tegobe,a istieč se i kao sredstvo za prevenciju i liječenje cista te bolesti dojki.

Biljna apoteka FAVEDA - Sarajevo

Facebook komentari


Ostali proizvodi


Faveda doo


  • Mudželiti Veliki br.25
  • 061 395 029

Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog