MEHLEM ZLATO ORIJENTA - najjači protiv HPV-a


20,00 KM

  •   23 - 02 - 2023
  •   1007

Na stanju: 4


Masa po komadu: 0.05 KG

Opis


Koristi se kod neurodermatitisa, ekcema, dermatitisa, psorijaze, suhih stopala, lišajeva, reumatizma, seboreje, virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija kože, opekotina, posejkotina, ožiljaka, strija, hemoroida, svrbeža i crvenila.

HERBAMED ZDRAVLJE _ TUZLA

Može se koristit čak i kod čira i gastritisa na želucu, te lezija, malignih i benignih promjena, u ustima, grlu, jednjaku, želucu, u crijevima i debelom crjevu, na način da se pola male kašičice mehlema proguta kao tableta sa malo vode, tri puta na dan.
Posebno je efiaksan za eliminaciju unutrašnjih i vanjskih HPV infekcija koje se ispoljavaju u obliku bradavica ili kondiloma obično visećeg ili karfiol oblika, koje se također mogu naći i bilo gdje na tijelu, a posebno na mekanim dijelovima kožei i pregiba, kao što su vrat, pazuhe, prepone.Ukoliko nemate vaginalete, a imate vaginalne infekcije može se koristit i vaginalno , zalediti pola male kafene kašičice mehlema i uveče pred spavanje aplicirati zaleđeno.
Bradavice su uzrokovane virusom humanog papiloma (HPV), ima ih više od 100 vrsta.

Cijena: mehlem 50g / 20,00 KM!

Različite vrste utiču na ljude na različite načine, obično zavisno o snazi imunološkog sistema. Neke su relativno bezopasne, dok druge mogu predstavljati mnogo ozbiljnije probleme. Budući da su bradavice uzrokovane virusom, mogu se proširiti i na druge delove tijela, pa i na druge ljude.

Za efikasan tretman potrebno je koristit duže vremena bar jedan mjesec dana, a i poslije otpadanja bradavica potrebno je nastaviti koristit mehlem još bar petnaest dana, za sprječavanje recidiva.
Veoma učinkovito djeluje i kod psorijaze, dekubitisa, rana usljed šećerne bolesti i venskih tromboza, kožnih infekcija izazvanih bakteriajma kao sto su streptokokai druge koje izazivaju dugotrajne i teške bolesti kože sa čak otvorenim, krvarećim i gnojnim ranama.
Za vanjsku primjenu potrebno je u tankom sloju mazati dva do tri puta na dan.

 

Facebook komentari


Ostali proizvodi


Herbamed Zdravlje


  • Magistralni put M18, Tuzla
  • 061 395 029 / Viber

Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog