SET ZA HEMOROIDE


44,00 KM

  •   19 - 03 - 2023
  •   967

Na stanju: 7


Masa po komadu: 0.3 KG

Opis


Najbolji prirodni preparati koji smiruju akutne i hronične upalne procese te brzo djeluju na bolne unutrašnje i vanjske hemoroide i fisure, eliminišući bol i svrbež, jačaju krvne sudove i uklanjaju krvne ugruške.
Zaustavljaju krvarenje i zamlađuju oštećeno tkivo hemoroidalne i analne regije. Potpuno prirodni proizvodi bez ikakvih vjestačkih i hemijskih dodataka proizvedeni na bazi pčelinjeg voska, ekstrakta bilja i maslinovog ulja.

Uvećano i bolno tkivo se povlači i sve rjeđe dolazi do ponovnog proširenja,  pucanja tkiva i krvarenja, a simptomi ponovnih upalnih procesa su vrlo rijetki, a iskustva i povratne informacije korisnika su vrlo pozitine.

Kapi se koriste kod hroničnih tegoba sa većim stepenom oštećenog tkiva za dugotrajno izljeljčenje i povlačenje oštećenog tkiva hemoroidalne regije, i koriste se obavezno uz  mehlem koji  se koristi za vanjsku upotrebu koji uglavnom djeluje kod akutnih stanja veoma brzo ili uz supozitorije za unutrasnje hemoroide koji isto tako brzo smiruju akutnu bol i nelagodu.

 

Facebook komentari


Ostali proizvodi


Herbamed Zdravlje


  • Magistralni put M18, Tuzla
  • 061 395 029 / Viber

Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog